Om oss

Haugaland Tropefuglklubb (HTK) er en klubb for tropefugl entusiaster på Haugalandet.
Klubben den ble stiftet den 10. mai 1988 og hadde sommeren 2018 - 30 års jubileum.
Flere av medlemmene har vært med fra starten.

Vi ønsker at alle skal kunne bli medlem, selv om du bare har en undulat, fink eller en papegøye. HTK har i dag 30 medlemmer men vi ønsker å bli flere! Klubben har medlemsmøter andre mandagen i måneden unntatt i juli og desember. Møte innkalling publiseres via nettsiden og facebook gruppen. (Haugaland Tropefuglklubb)

Tropefugler omfatter mange typer tropiske fugler. Papegøyer i alle størrelser, finker av mange typer og frukt- og insektspisere. Medlemmene våre driver hobbyen sin på forskjellig vis.
De kan ha tamme enkeltfugler, drive oppdrett, oppdrette gode utstillingsfugler.

Vi har trivelige medlemsmøter og her kan du få gode råd, snappe opp ideer om tropefuglhold. Når du er medlem så får du utstedt medlemskort, dette kortet vises frem når du handler hos Buddy på Raglamyr i Haugesund og Haugesund Dyrebutikk, også på Raglamyr. Du som medlem får da rabatt på kjøp av blant annet frø. Du sparer fort inn din medlemskontingent!

Hva gjør HTK:

Medlemsmøter, ca 6 ganger i året, samt sommer og julefest med mat og utlodning. Medlemsmøter der vi besøker oppdrettere og andre som har tropefugler.
Tilbud om nasjonale seminarer/kurs.